Pierre Legarth i overhalingsbanen – til lands og i luften

Pierre Legarth er barn af 60’erne, hvor målrettethed og eksekvering er de to adjektiver, der bedst beskriver ham. Han livsfilosofi handler i store træk om, at hvis man skal frem i livet, så skal man gøre noget for det selv. Denne filosofi har bragt ham langt, og han er kun kommet til det sted, han er i dag, fordi han hele vejen igennem har forsøgt at skabe sin egen tilværelse, som han har villet have den.

Fart over feltet

Der ligger en gammel racerkører gemt i Pierre Legarth. Gennem hans ungdom har han været en gæv jysk dreng med benzin i blodet og foden på speederen. Det lykkedes ham at køre i teams med kendte racerkørere som Jason Watt, John Nielsen og Casper Elgaard.

Hans passion for hurtige og vilde transportmidler lever stadig den dag i dag. Til hverdag benytter han sig af sin egen helikopter, som han bruger til at komme hurtigt rundt til hans forskellige forretningsmæssige aktiviteter i både Danmark og Sverige. Selvom foden er lettet en smule mere fra speederen, efter at Pierre Legarth er blevet ældre, er der stadig tændt en benzindrevet gnist i hans hjerte.

Denne passion for transportmidler kommer ligeledes til udtryk i hans samling af 100 % originale Yamaha 4 gears og Kreidlere. Selvom motorkøretøjer betyder noget helt specielt for Pierre Legarth, er der også plads til en skøn vinsamling, som han nyder at vise frem og smage på. Kendetegnende for hans samlinger er, at han går op i kvalitet og originalitet, hvorfor han elsker at udvælge de helt rigtige effekter og ikke lade noget op til tilfældighederne.

Forretningsmanden Pierre Legarth


Pierre Legarth er en dreven forretningsmand, og han har mange års erfaring med drift af virksomheder, som han gennem tiden har haft stor succes med at drive. Hans ledelsesstil er baseret på en autentisk og gennemsigtig tilgang, hvorfor han som leder har kunnet opnå sine målsætninger i brancher, hvor avancerne generelt er små.

En af forcerne for Pierre Legarth som leder er, at han giver plads til medarbejdernes fritænkning. Med frihed under ansvar kommer man længst, da der skal være plads til den kreative udfoldelse sideløbende med, at den kommercielle disciplin og troværdighed holdes højt.

Pierre Legarths erfaringer og ekspertiser er store og bredt funderede:

  • 31 års erfaring med den danske bilbranche. Han er grundlægger af Pierre.dk Autolakering A/S, der er Europas største og førende autolakeringskæde, som opererer i Danmark, Sverige og Tyskland.
  • 31 års erfaring med over 70 virksomhedsopkøb/fusioner med efterfølgende “oprydning” -og strømlining af processerne samt effektivitetsforbedringer med mange synlige og positive resultater.
  • 6 års erfaring med den svenske bilbranche i forbindelse med opkøb og opbygning af søsterkæden Pierre Billackering AB
  • 3 års erfaring med den tyske bilbranche i forbindelse med opkøb og opbygning af søsterkæden Pierre Autolackierung GmbH
  • pierre.dk autolakeringskoncernen er markedsledende i Danmark, Sverige og veletableret i Tyskland. Autolakeringskoncernen lakerer årligt mere end 150.000 skadelakeringer og beskæftiger omkring 500 medarbejdere
  • 25 års bestyrelseserfaring i diverse bestyrelser
  • Han er særdeles forhandlingsvant i forhold til offentlige myndigheder
  • Mere end 20 års erfaring med ejendomsinvestering og udvikling samt opførelse af bolig og erhvervsejendomme i Danmark
  • 10 års erfaring som semiprofessionel international racerkører i DTC klassen. Han har kørt på eliteplan fra 1995-2003
  • 5 års erfaring som helikopterpilot og han flyver i sin fempersoners Jet Turbine Eurocopter 120 B